Revolut započal s integrací Google Pay. Přednost mají platící uživatelé

Revolut započal s integrací Google Pay. Přednost mají platící uživatelé
  • I když Revolut integraci Google Pay oficiálně stále neoznámil, kartu již přidat lze
  • Prozatím budete mít štěstí jen pokud patříte mezi premium uživatele s kartou MasterCard
  • Oficiální potvrzení integrace by mohlo proběhnout v následujících dnech

Před pár týdny vstoupil Revolut oficiálně do České republiky, respektive začal podporovat nabíjení a konverzi tuzemské měny, což značně zpříjemnilo uživatelský komfort při používání služby. Revolut se skvěle hodí nejenom pro cestovatele, ale také pro ty, kteří často nakupují ze zahraničních e-shopů. Nyní se pomalu chystá další novinka, o které se již delší dobu spekulovalo – Revolut bude oficiálně integrován do Google Pay a uživatelé budou moci kartou Revolut platit stejně jako kartou dalších podporovaných bank. U nás jde aktuálně o mBank, MONETA Money Bank, J&T Banku a Komerční banku. Vcelku nedávno se přidal i globální poskytovatel benefitů, nebankovní společnost Endered.

Vybraní uživatelé Revolutu v těchto dnech obdrželi notifikaci o tom, že mohou přidat svoji Revolut kartu i do Google Play. I když notifikaci neobdržíte, přidání karty můžete zkusit i tak. Prozatím se povede zaregistrovat pouze kartu MasterCard, kterou získáte pokud jste premium uživatel.

Takový uživatel platí měsíční poplatek, na oplátku dostane vyšší limity pro platby i výběry z bankomatů po celém světě. Pokud máte základní platební kartu Visa, registrace se vám (dost pravděpodobně) nepovede. Pokud ano, budeme rádi, když nás informujete přímo v diskuzi pod článkem.

Kartu Revolut přidáte nově do Google Pay

Je tedy jasné, že Revolut již integraci poctivě testuje a během následujících dní či týdnů by mohl novinku představit oficiálně. Prozatím nevíme, zda bude novinka i v budoucnu spjatá pouze s premium uživateli, případně se dočká i zbytek klientů. My jsme již položili dotaz přímo zástupcům Revolutu, jakmile dostaneme oficiální vyjádření, článek o nové informace doplníme.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze