Digitální leader MONETA Money Bank spouští průkopnickou službu pro živnostníky

Digitální leader MONETA Money Bank spouští průkopnickou službu pro živnostníky
  • Aplikace MONETA Smart Banka je nejvíce oceňovanou mobilní aplikací v ČR
  • MONETA Money Bank je v rámci šetrného přístupu k životnímu prostředí největším firemním provozovatelem elektrických automobilů v ČR
  • Novou kreditní kartu MONETA Business Card s limitem až 500 000 Kč lze sjednat plně digitálně a celý proces zabere pouhých 15 minut

MONETA Money Bank dlouhodobě usiluje o pozici digitálního leadera v segmentu bankovnictví a nutno podotknout, že se jí to úspěšně daří. Svým klientům přináší množství inovací, díky kterým v mnoha ohledech předčí nebo se alespoň vyrovná čistě fintechovým společnostem. Mezi službami si navíc vyberou nejen běžní klienti, ale i obchodní společnosti nebo živnostníci.

Právě živnostníci si budou moci nově skrze webové stránky www.moneta.cz plně online sjednat kreditní kartu MONETA Business Card s limitem až 500 000 Kč. Z provedených plateb navíc získají zpět až 5 % a výhodou je i dlouhé bezúročné období 55 dnů nebo možnost bezkontaktního placení smartphonem. Plně digitální proces sjednání takovéto karty zabere pouhých 15 minut a obejde se bez papírování, navštěvování poboček či předkládaní daňových přiznání.

Jsme tradiční oporou živnostníků a uvědomujeme si, že čas jsou pro ně peníze. Proto jsme našim stávajícím klientům-živnostníkům nabídli sjednání kreditní karty plně on-line už před rokem. Nyní tento pohodlný a bezpečný proces zpřístupňujeme klientům všech bank,“ uvedl Jiří Mizera, Senior manažer digitálního bankovnictví pro živnostníky a malé a střední firmy.

MONETA Money Bank sklízí velmi kladné ohlasy se svou bankovní aplikací Smart Banka, která je dostupná pro Android i iOS. Zajímavou funkcí pro všechny uživatele je virtuální směnárna FX Money, která je podobná převodům měn u fintechové aplikace Revolut. I zde dochází k real-time směně požadovaných měn. Uživatelé Apple zařízení navíc mohou komunikovat s operátory banky přímo skrze chatovací aplikaci v rozhraní, na které jsou dobře zvyklí.

Banka rovněž jako první na trhu zavedla platby pomocí chytrých náramků Fitbit a chytrých hodinek Garmin. Pokud používáte chytré hodinky od Applu, můžete na ciferníku vidět poslední tři transakce a zůstatek na účtě. V prosinci navíc přijde update i pro ciferníky nejnovějších Apple Watch Series 4.

Za snahou digitalizace stojí také environmentální hledisko. V případě MONETA Money Bank to neznamenalo jen omezit množství vytisknutých papírů na nutné minimum, ale i pořízení elektromobilů. Společnost je momentálně největším firemním provozovatelem elektrických aut na našem trhu. Spousty technologických inovací včetně ještě větší podpory oblíbeného multibankingu se od MONETA Money Bank dočkáme již brzy.

Stáhnout Smart Banka

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze