MONETA Money Bank nabízí 15% slevu na chytré příslušenství s podporou Fitbit Pay

MONETA Money Bank nabízí 15% slevu na chytré příslušenství s podporou Fitbit Pay
  • Slevu lze uplatnit předložením jakékoliv platební karty od MONETA Money Bank u prodejce DATART v kamenné prodejně nebo na internetu
  • S 15% slevou lze zakoupit modely Fitbit Charge 3 Special Edition, Fitbit Versa a Fitbit Ionic

Patříte mezi zákazníky MONETA Money Bank a uvažujete nad koupí chytrého náramku či hodinek s podporou bezkontaktního placení? Pak pro vás máme skvělou zprávu – do 31. ledna 2019 mají držitelé karet MONETA Money Bank možnost v rámci věrnostního programu bene+ získat náramky a hodinky Fitbit s 15% slevou. Akce se vztahuje na modely s podporou bezkontaktního placení Fitbit Pay, tedy na nový náramek Charge 3 Special Edition a hodinky Versa a Ionic. Spolupráce výrobce Fitbit s Monetou přichází po zářijové společné premiéře bezkontaktních plateb Fitbit Pay v České republice.

Jak to funguje? Předložením jakékoli platební karty od MONETA Money Bank u pokladny prodejen DATART v ČR, získá zákazník okamžitou slevu 15 % na vybrané chytré hodinky značky Fitbit. Slevu lze uplatnit i na www.datart.cz, stačí zvolit v sekci Košík Platba kartou od MONETA. Více informací a kompletní podmínky akce lze najít na stránkách programu bene+.

Fitbit MONETA
tisková zpráva,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze