Komerční banka inovuje! Nově zaplatíte chytrým náramkem Fitbit nebo Garmin

Komerční banka inovuje! Nově zaplatíte chytrým náramkem Fitbit nebo Garmin
  • Aktivace plateb probíhá jednoduše stáhnutím příslušné aplikace pro Android a iOS
  • Po instalaci proběhne ověření skrze SMS kód zaslaný na telefonní číslo registrované u KB

Komerční banka se po boku MONETA Money Bank zařadila mezi bankovní instituce, které svým klientům nabízí zajímavou alternativu ke klasickým plastovým platebním kartám. Garmin Pay je k dispozici pro modely Garmin Vivoactive 3, Garmin Forerunner 645, Garmin Fénix 5 Plus a Garmin D2 Delta. V případě chytrého náramku Fitbit jsou bezkontaktní platby možné s náramky Ftbit Ionic, Fitbit Versa a nově i na chytrém náramku Fitbit Charge 3. Aktivace plateb probíhá velmi jednoduše stáhnutím příslušné aplikace pro Android a iOS.

Dostatečné zabezpečení zajistí ověření skrze SMS kód, který klient obdrží na telefonní číslo registrované u KB. V rámci aktivace je třeba zvolit si čtyřmístný bezpečnostní kód, který je platný 24 hodin od zadání, nebo do doby, kdy uživatel sundá chytré zařízení ze zápěstí – tím dojde k přerušení monitoringu tepové frekvence.

Aplikace pro hodinky Garmin a Fitbit zapadá do naší inovační vlny, kterou jsme zahájili v roce 2016, například platbami chytrým telefonem s následným přechodem na Google Pay, přihlašováním a potvrzováním transakcí v mobilním bankovnictví otiskem prstu nebo Face ID, ovládáním účtu přes Apple Pay apod. Tuto vlnu bychom chtěli v brzké době završit spuštěním Apple Pay,“ upřesňuje Monika Truchliková, která vede Tribe Cash, Cards and ATMs v Komerční bance.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze