Prodražilo vám máslo cukroví? Díky Android Pay ho můžete získat za 15 Kč

Prodražilo vám máslo cukroví? Díky Android Pay ho můžete získat za 15 Kč
  • Android Pay právě dnes slaví měsíc od spuštění v České republice
  • Společnost Mastercard si připravila speciální akci na levné máslo
  • Za 15 Kč lze v Máslomatu získat kostku za 15 Kč, stačí zaplatit pomocí Android Pay

Pokud chcete ušetřit a zároveň nemáte nic proti moderním službám, nabízí se možnost jak zakoupit máslo levněji. Ještě dnes, tedy 14. 12. lze v Praze zakoupit kostku másla od Madety (250 gramů) za 15 Kč, každý zájemce může získat až 3 kusy, celkem za 45 Kč. Hledáte háček? Jeden by tu byl...

Platit totiž musíte skrze službu Android Pay, kterou aktuálně podporují 4 banky: MONETA Money Bank, J&T Banka, Komerční banka a mBank. Pokud Android Pay máte, nebo si jej aktivujete u podporované banky, stačí se dostavit na Masarykovo nádraží v Praze, kde Máslomat stojí.

Automat na pražské Masarykovo nádraží umístila společnost Mastercard ve spolupráci s bankou MONETA, avšak nakoupit zde mohou i zákazníci zbylých 3 bank, které Android Pay podporují.

Aktuálně se u Máslomatu zastaví stovky lidí denně, ale ne každý má Android Pay nebo kartu Masetrcard od některé z bank, které tuto službu podporují. Průměrně 4 osoby z 5 udělají transakci. Minulý týden se prodalo průměrně 300 až 400 másel za den, v pondělí 11. 12. to bylo 750 kusů. Zhruba 90 % zákazníků tuto akci využívá na nákup 3 kusů, což je také maximální počet.

Marketingový manažer společnosti Mastercard dodává: „Jako podpora představení služby Android Pay na českém trhu nám tato akce samozřejmě velmi pomohla – stejně jako bance MONETA Money Bank, která má v rámci této akce komunikační exkluzivitu. Docházelo i k tomu, že si zákazníci běželi do nejbližší pobočky zařídit účet.“

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze