Komerční banka konečně spouští Android Pay pro všechny své zákazníky

3
Komerční banka konečně spouští Android Pay pro všechny své zákazníky
  • Komerční banka konečně opustila testovací fázi služby Android Pay a zpřístupnila ji oficiálně všem svým zákazníkům
  • Stává se tak již čtvrtou bankou, která platby prostřednictvím Googlu nabízí
  • Pro využití služby musíte aktivovat Android Pay v Mobilní bance či Mobilní bance Business a vlastnit telefon s NFC a Androidem 4.4 a novějším

Komerční banka byla první bankou, která oznámila podporu platformy Android Pay. Pomocí ní mohou majitelé Android zařízení platit prostřednictvím NFC úplně všude, kde podporují tradiční bezkontaktní platby. Android Pay je však v Česku již pár týdnů a zatímco MONETA a další už Android Pay využívají, Komerční banka zatím situaci o zavedení služby komentovala slovy „přijde velmi brzy“.

Komerční banka - Android Pay

Nyní to vypadá, že velmi brzy už konečně nastalo. Právě v těchto dnech totiž Komerční banka spustila oficiálně Android Pay pro své zákazníky. Potřebujete k tomu jen účet, aktivovat Android Pay v Mobilní bance či Mobilní bance Business a vlastnit telefon s NFC a Androidem 4.4 a novějším. O tom, jak vlastně Android Pay funguje, jsme se již rozepsali v předchozím článku, na který se určitě podívejte. Sluší se připomenout, že Komerční banka je již čtvrtou bankou, která novou službu podporuje a podle slov Googlu by měly následovat příští rok i další.

Zdroj: kb.cz

Diskuze ke článku
haha
už dva dny to jede trošku pozde s článkem :)
Jeremy Eric Nowak
Ale udelat aspon bezkontaktni samolepky pro lidi co maji Apple, to ne..
David
Nevím jaké má kdo s Android Pay placením zkušenosti, ale mě ho ještě žádný terminál nepřijal...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze