KB ukončí provoz Mobilní karty k 5. březnu 2018, nahradí ji Android Pay

KB ukončí provoz Mobilní karty k 5. březnu 2018, nahradí ji Android Pay
  • Komerční banka ukončí provoz svého stávajícího řešení plateb skrze NFC
  • MojeMobilní karta skončí 5. března, od té doby ji plně nahradí Android Pay
  • Služba Android Pay bude prozatím fungovat souběžně

Komerční banka v úterý ohlásila, že spouští platby skrze Android Pay, přidala se tak k MONETA Money Bank, mBank a J&T Bance, které službu Android Pay nabízí od začátku, tedy od 14. listopadu. Do této doby nabízela svým zákazníkům obdobné řešení plateb skrze NFC, které se jmenovalo „MojeMobilní karta“. Toto řešení fungovalo na principu HCE, tedy podobně jako právě Android Pay a například konkurenční služba NaNákupy od ČSOB.

Aby Komerční banka neparazitovala na Android Pay, svoji vlastní službu ukončí, a to k 5. březnu roku 2018. Průběžně bude své klienty informovat (telefonicky, e-mailem a SMS zprávou) o ukončení služby a možnosti přejít na Android Pay.

Pokud patříte mezi zákazníky Komerční banky a chcete dále platit mobilním telefonem, nelze než doporučit co nejrychlejší přechod na službu Android Pay, která bude podporována bez omezení. Do doby, než se provoz „MojeMobilní karty“, kterou banka nabízela od srpna 2016, ukončí, budou obě služby existovat souběžně. Nové registrace MojeMobilní karty už možné nejsou, klienti se mohou registrovat právě jen k Android Pay řešení.

Zdroj: kb.cz

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze