Nokia Purity Pro: pořádná NFC sluchátka

1

Nokia v Berlíně nezůstala u reproduktorů. Představila ještě bezdrátový headset Nokia Purity Pro, který nabídne i technologii pro odstranění šumu a bude k dispozici ve čtyřech barvách. A samozřejmě s logem Monster.

Poslední dobou Nokia navázala partnerství s mnoha zvučnými jmény, naposledy to byla společnost JBL a reproduktory JBL PlayUp. Ale už společně s prvními Lumiemi se objevily sluchátka Nokia Purity vyrobené ve spolupráci se společností Monster. Teď je tady další model.

Nokia Purity Pro
Na první pohled je headset od sluchátek Purity HD k nerozeznání

Headset Nokia Purity pro je ale už bezdrátový, i když designem byste si ho klidně se sluchátky Nokia Purity HD splést mohli. K dispozici bude, stejně jako reproduktor, ve čtyřech barvách: černé, bílé, ale také žluté a červené.

Nokia Purity Pro
Bílá, černá, červená nebo žlutá?

Hlavním tahákem by kromě skvělého zvuku měla být technologie pro odstranění okolního šumu vyvinutá právě společností Monster. Starat se nebudete muset o vypínaní ani zapínaní, headset Bluetooth a odstranění okolního šumu nastartuje sám ve chvíli, jak ho rozložíte.

Nokia Purity Pro Nokia Purity Pro
Takhle vypadá skládání

A samozřejmě disponuje také technologií NFC, jinak bychom o něm na near fieldu nepsali. Rozšiřuje tak už poměrně široké řady NFC příslušenství od Nokie, i když se začalo snažit třeba už i Sony.

Nokia Purity Pro Nokia Purity Pro
Sluchátka vedle nových Lumií 920 a 820

Headset by se měl začít prodávat ještě letos a stát bude 299 Eur, tedy asi 7 500 Kč. To není úplně málo, za značku se prostě platí.

Diskuze ke článku
Durus
Presne tak, nieje to malo, za tie prachy sa da zohnat ine tuti audio... navyse je BT signal orezany ako rozhlasove vysielanie, mozno aj viac stratove... Takze sa bude platit len za paradu a znacku...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze