Mobilní NFC platby od Telefónicy na videu

6

Abyste viděli, jak mobilní NFC platby od Telefónicy fungují v praxi, natočili jsme pro vás video, kde se v ani ne dvou minutách dozvíte vše podstatné.

Koncem srpna spustila Telefónica a Komerční banka ve spolupráci se Samsungem a Visou plnohodnotné mobilní platby (i když v dost omezeném měřítku). Jak to funguje už jste si dopodrobna mohli přečíst v našem článku Vyzkoušeli jsme placení mobilem od O2: jak to celé funguje?. Teď jsme pro vás ale připravili ještě dvouminutové video, ve kterém uvidíte, jak placení mobilem vypadá v reálu a ve zkratce se dozvíte, co zprovoznění NFC plateb zahrnuje.

Mobilní NFC platby u Telefónica O2

Diskuze ke článku
Josef
Prosím o sdělení, zda při instalaci aplikace v prodejně O2 je možná instalace na moji stávající sim kartu (aby mi zůstalo moje původní číslo), či zda musí být "simka" nová.
Kondyk
A jsou nejake info ceske sporitelne a vodafonu?
Hanes
Jediný co mě zatím mrzí, že mám Mobilní telefon Nokia C7. Která podporuje všechny kriteria pro možnost placení pře mobilní telefon až na jedno jako vždy software automaticky se je pro android a ne pro symbiana.. Nebudu si kvůli tomu kupovat nový mobilní telefon.. Snad se to změní ale asi ne..
Blekota
Škoda že to neumí T-Mobile spolu s ČSOB :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze