Zákulisní informace prozrazují, že Apple Pay je v České republice na spadnutí

Zákulisní informace prozrazují, že Apple Pay je v České republice na spadnutí
  • Věčné téma zní, kdy se tuzemští zákazníci konečně dočkají Apple Pay
  • Dle posledních informací v nejbližších měsících
  • První vybrané banky již Apple Pay intenzivně testují, zapojit by se mělo hned zpočátku poměrně velké množství subjektů

Sice to zní jako ohraná písnička, ale Apple Pay je dle posledních informací v České republice na spadnutí. První velké banky začínají platby skrze Apple Pay testovat a i když finální rozhodnutí o integraci je stále na Applu, tuzemské banky budou na příchod připraveny. Stejně tak se proslýchá, že hned v první vlně zavede platby Apple Pay mnohem více subjektů, než tomu bylo například v Polsku.

Tuzemské banky jsou si zkrátka vědomy důležitosti integrace této platební metody, a tak se snaží. Velkou aktivitu v tomto směru projevuje například MONETA Money Bank, která byla mimochodem jednou z prvních bank, které integrovaly Google Pay (dříve Android Pay).

Stále nepadl konkrétní termín, pokud však půjde vše jak má, nové platební služby se uživatelé iPhonů dočkají již na přelomu roku 2018/2019, tedy již za pár měsíců.

Integraci Apple Pay přislíbil i britský Revolut, bude tedy zajímavé sledovat, zda se Apple Pay dočkáme dříve právě skrze Revolut, nebo rovnou od nějaké tuzemské banky.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze