Vítejte, near field je konečně tady!

1

Spouštíme pro vás nový projekt o technologii NFC a všem, co s ní souvisí. Proč vůbec near field vznikl? Co vás čeká?

Ať už jste se sem na near field dostali jakkoliv, vítejte! A určitě hned nechoďte pryč.

Pokud ještě vlastně moc nevíte, co Near Field Communication, tedy zkráceně NFC, je a co umí, mrkněte do článku co je NFC, kde jsme to pro vás vysvětlili z toho praktického pohledu.

Ale zpátky k portálu near field. Chystáme toho pro vás plno, zatím jsme začali s tím nejdůležitějším: informacemi. Už nyní tady najdete několik článků bezprostředně se týkajících NFC a postupně budou vycházet další. Co pro vás zatím máme?

Chceme zpopularizovat NFC mezi širokou veřejností a zdůraznit, co všechno umí a jaký dopad bude mít. Myslíme si, že v technologii NFC je budoucnost. To je hlavní důvod, proč near field vznikl. Doba NFC totiž právě přichází a byla by škoda, aby o této technologii téměř nikdo nevěděl.

Myslíte si o NFC to samé, co my? Přidejte se do diskuse, třeba na našich sociálních sítích: najdete nás na Facebooku, Twitteru, Google+, Foursquaru a samozřejmě na našem YouTube kanálu, kde pro vás máme spoustu videí.

Napište nám, co si o NFC a novém projektu near field myslíte. Třeba rovnou sem pod článek, na sociální sítě nebo na email. A pokud byste měli chuť přiložit ruku k dílu, jsme otevřeni jakékoliv spolupráci!

Diskuze ke článku
HaaruCZ
Tato stránka mě opravdu zaujala doufám že budou často vycházet nové články.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze