Nokia BH-310: nový NFC headset do auta

Nový přírůstek do řady příslušenství podporující párování pomocí NFC se specializuje na použití při řízení. Hned v balení tak dostanete autonabíječku i praktický držák.

Nokia na konferenci WIMA NFC 2012 nepředstavila jen Nokii 610 NFC, ale i jeden nový bezdrátový NFC headset se specializací do auta.

Nokia BH-310 Nokia BH-310 Nokia BH-310

Na první pohled se sice Nokia BH-310 nijak neliší, rozdíl je ale zejména v příslušenství, které k němu dostanete. Hned v prodejním balení je totiž kromě headsetu, tří velikostí nástavců do uší a dvou spon i microUSB nabíječka do auta, nabíjecí držák a připínací klip. A také krátký microUSB kabel, kdybyste si chtěli headset nabít i doma třeba z počítače.

Nokia BH-310 Nokia BH-310

Hovor se tak ve chvíli, kdy headset vyndáte z držáku, automaticky přijme, a ve chvíli, kdy jej do něj vrátíte, zase ukončí. Tím se šetří energie a tak headset teoreticky zvládne vydržet až 3 měsíce v pohotovostním režimu, případně 5 hodin hovoru.

Nokia BH-310

V těle o rozměrech 58 mm × 18 mm × 23,3 mm a hmotnosti pouhých 8,9 gramu se pak ukrývá kromě NFC pro rychlé spárování i druhý mikrofon pro odstranění okolního šumu. S telefonem headset komunikuje pomocí úsporného Bluetooth 3.0.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze