Ingenico Group a Microsoft rozšiřují mobilní platby na Windows

Společnost Ingenico Group oznámila, že v České republice rozšiřuje své mPOS řešení pro akceptaci bankovních karet na mobilní telefony a tablety s operačním systémem Windows. Řešení kombinuje bezpečný platební terminál Ingenico mPOS a mobilní pokladní aplikaci v chytrých zařízeních s operačním systémem Windows.

Řešení je navrženo tak, aby pokrylo požadavky elektronické evidence tržeb v České republice. Ingenico Group a její partneři tak přináší vhodný nástroj pro obchodníky, který jim zároveň umožní akceptaci plateb bankovními kartami. Ingenico iCMP je nejmenší a nejlehčí Chip & PIN akceptační zařízení na trhu. Integrací přes Bluetooth rozhraní s mobilním telefonem nebo tabletem se z něho stává plnohodnotný platební terminál pro akceptaci plateb, který splňuje veškeré bezpečnostní standardy.

TIP: PayPal má nový terminál, který umí i NFC platby

“Tisíce obchodníků v České republice používají chytrá zařízení s některým z operačních systémů Microsoft Windows. Tito obchodníci hledají jednoduché a zároveň bezpečné řešení pro akceptaci bankovních karet, které nabídne zákazníkům rychlou alternativu hotovosti. A právě takové řešení jsme jim ve spolupráci se společnostmi Microsoft a Cígler Software schopni nabídnout,” komentuje Martina Kirchrathová, Ingenico Group Country Manager pro Českou republiku a Slovensko. Zároveň dodává: „Řešení je navrhnuto tak, aby s ním byli obchodníci připraveni na povinnost elektronické evidence tržeb. Obchodníci tak budou připraveni na nový zákon a zároveň budou moci jednoduše akceptovat platby bankovními kartami od svých klientů.”

„Jsme rádi, že touto cestou pomáháme firmám a podnikatelům užívajícím chytré telefony, tablety nebo počítače s operačním systémem Windows 10 zefektivnit celý proces pokladních a bankovních operací s jejich zákazníky. Díky tomu se pak mohou lépe soustředit na hlavní předmět svého podnikání a současně mohou lépe a bez významnějších investic vyhovět požadavkům nové legislativy,“ říká Milan Hrabovský, ředitel divize vývoje ve společnosti Microsoft Česká republika.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze