Beats Pill: značkový NFC reproduktor by Dr. Dre

Bezdrátový NFC reproduktor od Nokie je pro vás málo? A co takhle značková novinka od společnosti Beats? Reproduktor Pill vypadá skutečně jako pilulka. A vyjde vás na 5 000 Kč – za parádu se platí.

NFC přestává být výsadou jen takových průkopníků, jako je Nokia (a teď už i Sony). Společnost Monster pod svou populární značkou Beats by Dr. Dre představila nový reproduktor Beats Pill, který mimo jiné právě technologií NFC pro jednoduché spárování s telefon disponuje.

Beats Pill
Beats Pill
Beats Pill
V prodeji budou tři barevné varianty: červená, černá a bílá

Reproduktor se Pill nejmenuje náhodou, skutečně vypadá jako kapsle s vitamíny. Má průměr 45,72 mm, dlouhý je pak 190,5 mm. Váží jen 310 gramů.

Beats Pill Beats Pill
A máme tu další symbol pro NFC

S telefonem bude samozřejmě komunikovat přes Bluetooth, podporuje i hudební kodek Apt-X, nechybí ani mikrofon pro telefonování. Kvalitní přednes by měly zajistit čtyři měniče, které bude pohánět vestavěný akumulátor, který by měl zvládnout až 7 hodin hudby.

Beats Pill
Na zadní straně najdete vypínač, 3,5 mm vstup a výstup a microUSB konektor pro nabíjení

V balení k reproduktoru dostanete ještě značkové kabely: microUSB a 1,5 metrový 3,5 mm jack (jeden bude zahnutý). Pak samozřejmě nesmí chybět pouzdro s karabinou a zdroj.

A kolik si za tuto značkovou parádu Monster řekne? Oficiální cena je 199,95 dolarů, u nás ale počítejte spíš s 5 000 Kč. Za parádu se prostě platí.

Beats Pill
Logo Beats nikdo nepřehlédne, nebojte se
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze