Air Bank zvelebila mobilní bankovnictví. Přihlásíte se i otiskem prstu

9
Air Bank zvelebila mobilní bankovnictví. Přihlásíte se i otiskem prstu
  • Bankovní instituce Air Bank zjednodušila mobilní bankovnictví
  • Aplikace se přejmenovala na My Air a přidala pár zásadních novinek
  • Potěší rychlý přehled, notifikace i možnost autorizace otiskem prstu

Na konci července vypustila Air Bank vylepšenou verzi své aplikace pro mobilní bankovnictví. Z „Air Bank“ se stalo „My Air“ a kromě nového názvu je aplikace také přehlednější a nabídne hned několik novinek. Nechybí ani autorizace pomocí čtečky otisků prstů.

Mezi další zajímavosti patří Chytrý přehled, který vám ukáže všechny vaše účty i to, kolik na nich máte finančních prostředků. U půjček pak hned vidíte, jakou částku vám banka půjčila a kolik si můžete ještě půjčit.

Ztratíte občas účtenku? Pak se vám bude líbit záložka Šanon, díky které můžete všechny důležité účtenky a faktury ukládat do svého internetového bankovnictví. Nová aplikace je k dispozici jak pro Android a iOS, tak i pro Windows Phone formou aktualizace.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
haha
ty blaho ti jedou co uz dávno konkurence ma :D
Tonda
Aktualize dobra,ale těch problemu než jse to zprovoznilo,páč mě se to nevešlo na displej...FullHD 5,5 palce... :-( , těším se až mi to nevezme prst a budu odemykat pinem.
Pesedm
Jo a taky to nepřehledně změnili s spolu s novým material designem.
V noci to svítí jako baterka.
Otiskem se sice přihlásíte, ale každou platbu je nutno potvrdit PINem.
Vili
Aktualizace je pro mě krokem zpět, i když má nové funkce, tak to obrovské bílé pozadí mým očím vadí a můj AMOLED displej určitě také nejásá... A navíc mi ořezává spodek textu "zadejte své heslo" A ohlasy v Google Play jsou také spíš negativní, takže to vylepšení je možná funkčně k lepšímu, ale design určitě ne :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze