Na návštěvníky hotelu Hard Rock Ibiza čekají chytré náramky

Zajímavý a inovovaný počin čeká návštěvníky hotelu Hard Rock Ibiza, který spadá pod skupinu Palladium Hotel Group. Ten si pro své klienty přichystal chytrý náramek, který zástupci prezentují jako VIB (Very Important Bracelet). Ten poslouží nejenom jako klíč od hotelových pokojů, zastoupí i pár další funkcí.

Nepřehlédněte:

Chytrý náramek zastoupí hned několik funkcí pro co největší komfort zákazníků. Kromě toho, že náramek lze použít jako klíč od hotelového pokoje, zastoupí i funkci peněženky, náramkem tedy budou moci zákazníci (po zadání PINu) platit své útraty. Chytrý náramek umožní také přístup do dalších částí hotelu, poslouží navíc i při získání různých slev.

Chytrý náramek
Chytrý náramek poslouží i jako klíč od pokoje

Firemní ředitel prodeje a marketingu, Juan José Calvo dodal, že hotel spolupracoval s mnoha významnými společnostmi z oblasti informačních technologií a komunikace. Výsledkem by tedy mělo být naprosto přirozené používání, na které si klienti brzy a bez problému zvyknou.

Palladium Hotel Group je znám svou přízní k moderním technologiím, již dříve tak svým klientům nabídl možnost přístupu k Facebooku a placení pomocí čtečky otisků prstů (PayTouch).

Zdroje: pocket-lint.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze