EET pokladny Storyous integrují objednávky z DámeJídlo.cz

EET pokladny Storyous integrují objednávky z DámeJídlo.cz
  • Startup Storyous integruje objednávky z DámeJídlo.cz přímo do svých pokladen
  • Restaurace tak mohou snadno přijímat objednávky on-line bez dalšího přepisování
  • Aktuálně je provoz v pilotním režimu

Gastrotechnologický startup Storyous, který nabízí své EET pokladní řešení, využívá naplno svého potenciálu a do pokladen integruje propojení s objednávkovým serverem DámeJídlo.cz. Využít ho budou moci tři tisícovky koncových podniků, které aktuálně řešení od Storyous využívají. Startup využil toho, že mnoho podniků muselo zavést pokladny v režimu EET a staly se tedy lépe dosažitelnými k podobným nástrojům. Integrace DámeJídlo.cz je pak prý jen první vlaštovkou, další řešení by mělo následovat posléze.

V čem je vlastně integrace DámeJídlo.cz do pokladních systémů Storyous výhodná? Do této doby musela obsluha podniku objednávku manuálně přepsat a poslat ke zpracování, pokladní systém Storyous však objednávku sám přijme a zašle ke zpracování. Tím se ušetří jak čas obsluze, tak se také zamezí různých chybám při zpracování ve stresu. Právě automatizace je hlavním bonusem, které podniky ocení.

„Systém je nyní nasazen na testování v několika podnicích a pokud se osvědčí, nasadíme ho v následující aktualizaci pokladen Storyous. Našim cílem je s novou funkcí zjednodušit práci nejen restauracím, kde ušetříme důležité desítky minut každý den, ale také zákazníkům, kteří DámeJídlo využívají,“ vysvětluje Petr Filipec.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze