Odemčení dveří telefonem? Se zámkem FAB ENTR žádný problém

7

Česká novinka, která vznikla v rychnovské továrna ASSA ABLOY, to je právě na český trh vstupující bezdrátový mechanický zámek FAB ENTR. Pro odemčení dveří vám bude poté již stačit jen chytrý telefon a příslušná aplikace.

Po otevření aplikace se ukáže obrazovka, která graficky ztvárňuje zámek – buď odemknutý, nebo zamknutý. Stačí přejet prstem a zámek na vašich dveřích se otočí do polohy, kterou právě potřebujete. V aplikaci si pak vytvoříte správcovský profil, díky kterému můžete posílat přístupové kódy osobám, a to i na dálku, což je ideální nejen pro členy rodiny, ale také třeba pro paní na úklid či sousedku, které potřebujete povolit přístup do bytu těsně před odjezdem na dovolenou.

TIP! Za pár let bychom mohli namísto peněženky platit oblečením

Pohodlně budete na dálku otevírat vašim návštěvám přímo z křesla a uvítáte rychlé otevření dveří pouhým přejetím prstu po displeji. Zámek si dokonce můžete nastavit tak, aby se sám po chvíli zamkl.

Bezdrátový zámek FAB ENTR
Bezdrátový zámek FAB ENTR

Jednoduchá instalace

Pokud by vás nový zámek zaujal, nemusíte se obávat nějakých rozsáhlých úprav ve vašem domě či bytě. Instalace je jednoduchá, bez nutnosti jakýchkoliv stavebních úprav. Navíc nevkládáte své bezpečí pouze do rukou techniky, neboť budete moci nadále využít klasický klíč. odemknout. Navíc kromě mobilu využít i dálkové ovládání nebo klávesnici s PIN kódem či otiskem prstu.

Potřebná aplikace je ke stažení zdarma na zařízení s Androidem 4.4 a novějším a přístroje s iOS 7 a novějším. Zbývá doplnit cenu, která na českém trhu činí 12 000 Kč.

Zdroje: fab.cz

Diskuze ke článku
satai
Bezpecnost?
kubik
Zrovna u androida bych na bezpečnost nesázel. Co zařízení s WP8.1 nebo W10M?
TK
Uvedená cena je ovšem bez DPH. Pro spolehlivější a rychlejší fungování je vhodnější dálkový ovladač za 1155,- (bez DPH). Ono totiž v každém telefonu (ne)funguje BlueTooth jinak.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze