Studenti, pozor: soutěž o nejlepší NFC projekt od GE Money Bank

2

GE Money Bank v rámci svého projektu GE Inovace pořádá soutěž pro studenty vysokých škol. Cílem je vytvořit inovativní projekt využívající NFC. Ten nejlepší pak dostane NFC telefony Samsung pro všechny členy týmu.

GE Money Bank v rámci podpory bezkontaktních plateb pořádá soutěž pro studenty vysokých škol. Úkol je jasný: vytvořit projekt, který bude využívat technologií NFC a propojí ji s reálným světem. Dotáhnout je jej třeba do fáze projektové dokumentace s business plánem a makety nebo prototypu. Soutěžit můžete v jedné ze čtyř kategorií:

  • Doprava a cestování
  • Umění, kultura a médií
  • Péče o zákazníky
  • Finanční/bankovní sektor

Co získáte? Pokud studujete na té správně škole, můžete se těšit na kredity ohodnocený zápočet. Kromě toho ale vítězný projekt získá NFC telefony Samsung pro všechny členy týmu a ten druhý nejlepší pak bezkontaktní samolepku s 1 500 Kč, také pro celý tým. Získáte ale i zářez do životopisu a zpětnou vazbu od odborníků.

Přihlášku můžete podat do pondělí 15. 4. na inovujeme.cz/soutez. 22. května pak proběhne prezentace před porotou.

První čtyři přihlášené projekty

NFCHvězda bude dodávat doplňkové informace návštěvníkům již existující naučné stezky. Kromě toho přidá ale i trochu sportovního charakteru, takže budete moci během, chůzí i na běžkách soutěžit s ostatními návštěvníky a umístit se v tabulce nejrychlejších.

smArt praguide bude, jak už z názvu plyne, průvodce po pražských sochách. Hlavním cílem projektu je pak představení krásy našeho kulturního bohatství hravě-edukativní formou.

e-MHD otaguje zastávky NFC tagy. Po jejich načtení pak získáte časy odjezdů spojů z dané zastávky i další info.

Flap má zatím dost neurčitý popis, bude to ale něco pro čtenáře: cílem je vytvořit skicu autonomní a otevřené infrastruktury, která by umožnila vznik nové čtenářské zkušenosti založené na sdílení a komunikaci.

Diskuze ke článku
EINEX
Jak jsou ted všude u rekonstruovaných paneláků vstupní dveře na čip, který se musí přiložit ( na doraz) aby se dveře odemkli, tak tam bych dal NFC (samozřejmě jako alternativu, né všichni mají NFC telefon) Bylo yb to mnohem pohodlnější, než se trefovat čipem na to určené místo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze