Pro NFC SIM kartu už nemusíte do banky, zvládnete to přes internet

Chcete platit mobilem, ale nechce se vám kvůli tomu chodit do banky? Ode dneška už nemusíte, o platební kartu si totiž můžete zažádat v GE Money Bank internet bankingu. NFC SIM karta vám pak přijde poštou.

Pokud už jste klienty GE Money Bank, od platební karty v mobilu vás dělí doslova jen pár kliků.

Žádost o NFC SIM kartu GE Money Bank
Chcete platit mobilem? Žádný problém!

Vyplnění žádosti je záležitost skutečně několika málo minut. Začít musíte sdělením telefonního čísla, se kterým chcete platit.

Žádost o NFC SIM kartu GE Money Bank
Systém údajně kontroluje, jestli máte kompatibilní platící telefon, žádost ale prošla i když byla SIM karta v jiném telefonu

Poté vás čeká trocha dalších osobních údajů, většina stačí ale jen zkontrolovat, protože je banka už zná a tak formulář předvyplní.

Žádost o NFC SIM kartu GE Money Bank

Pak ještě potvrzení kódem z SMS zprávy.

Žádost o NFC SIM kartu GE Money Bank

A je hotovo.

Žádost o NFC SIM kartu GE Money Bank

Po schválení žádosti už stačí vyčkat na obálku, ve které vám dorazí NFC SIM karta s platební kartou. V mém případě, kdy jsem žádost podával ve čtvrtek, to zabralo necelý týden: obálka dorazila ve středu. Ale pokud žádost podáte v pondělí, nejspíš SIM kartu uvidíte ještě týž týden. S ní se pak stačí vydat do pobočky O2, kde vám SIM kartu zprovozní i pro telefonování a máte hotovo.

Žádost o NFC SIM kartu GE Money Bank
Schválení žádosti zabralo přesně 4 minuty

Popularita placení mobilními telefony je na vzestupu. V moderních platebních metodách jsme jednička a chceme jí být i nadále. Neustále proto rozšiřujeme nejen počet podporovaných telefonů, ale chceme klientům pravidelně nabízet i jiné důležité inovace,“ říká inovační leader GE Money Bank Ondřej Hájek. „Získání Karty v mobilu bude nyní díky Internet Bance ještě jednodušší. Klientům stačí pár kliknutí a SIM karta s nahranou platební kartou jim obratem přijde poštou,“ dodává Ondřej Hájek.

Víc se dočtete v našem článku Platíme mobilem s O2 a GE Money Bank: jak na to?.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze