Pokladní systém Storyous má nové ceny pokladen a tarifů pro EET

1

Český gastronomický pokladní systém Storyous představil nové ceny svých pokladen a tarifů. Nově nabízí nejlepší EET gastopokladnu ve variantě Profi s pořizovací cenou pod 15 000 Kč, variantu Start lze nyní pořídit pod 10 000 Kč bez DPH.

V obou případech zákazník i nadále získá značkový hardware, zachována byla i na trhu neobvyklá dvouletá záruka na veškerá zařízení. Pro podnikatele, kteří potřebují pouze jednoduchou EET pokladnu bez další přidané hodnoty, vznikla varianta Free s pořizovacími náklady 7 500 Kč bez DPH a tarifem zdarma.

„Z našich rozhovorů s provozovateli restaurací, hospod a kaváren jednoznačně vyplynulo, že pro většinu z nich je počáteční investice do EET pokladny problematická a jejich cash flow zatím nepočítá s dodatečnými náklady na její provoz,“ uvádí Magdalena Novotná, šéfka obchodu Storyous. „Z toho důvodu jsme se rozhodli k výraznému snížení nákladů na celé řešení. Nově nastavená cena za profesionální pokladnu pro gastronomii vychází z nejnovějších poznatků, kolik mají jednotlivé podniky možnost do zavedení EET investovat. Zároveň zvažujeme další cesty, jak podnikům pomoci s financováním - například operativní leasing nebo prodej zařízení na splátky.“

Vzdálený přístup k pokladně skrze systém Storyous Vzdálený přístup k pokladně skrze systém Storyous
Vzdálený přístup k pokladně skrze systém Storyous

Podle Novotné bude celá řada podniků inklinovat k pořízení co nejlevnějšího zařízení, aby splnila zákonnou povinnost, a o přidané hodnotě pokladny budou přemýšlet až poté, co hlavní stres se zaváděním EET opadne. V případě Free tarifu proto budou pokladně chybět pokročilé funkce a záruka na hardware zůstane – tak jako v případě konkurence – pouze jednoletá. Jakmile však podnik bude chtít začít využívat například skladové hospodářství nebo analyzovat data z evidence, může okamžitě přejít na některý z placených tarifů a jednoduše dokoupit další potřebná zařízení, aniž by musel měnit základní hardware.

Verze pokladen a tarifů Sotyrous

Verze Free

Vhodné pro malé provozy k vyřešení zákonné povinnosti v souvislosti s elektronickou evidencí tržeb. Zvládá základní funkce obsluhy hosta „na tři kliknutí“.

obsahuje: malý tablet, malou bluetooth tiskárnu, stojánek

pořizovací náklady: 7 490 Kč bez DPH

měsíční tarif: zdarma

Verze Start

Vhodné pro menší a střední podniky s kuchyní či bez kuchyně. Zvládá management stolů, online přístup ke statistikám prodeje a historii účtů.

obsahuje: velký tablet, velkou bluetooth tiskárnu, stojánek

pořizovací náklady: 9 990 Kč bez DPH

měsíční tarif: 490 Kč bez DPH

Verze Profi

Vhodné pro restaurace a podniky s potřebou rychleji odbavit hosty a spravovat sklad. Umožňuje využívat všechny funkce pokladny včetně online skladového hospodářství, mobilního číšníka s obsluhou hostů přímo u stolu nebo tisk bonů do kuchyně.

obsahuje: velký tablet, velkou bluetooth tiskárnu, tiskárnu do kuchyně, stojánek

pořizovací náklady: 14 980 Kč bez DPH

měsíční tarif: 890 Kč bez DPH

Zdroj: Tisková zpráva Storyous

Diskuze ke článku
ANO
Jiste "velmi spolehlive" reseni s androidem .......

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze