Konference Mobilní platby startuje už 10. října

Druhý ročník konference o mobilních platbách startuje už 10. října. Jak budou vypadat zkušenosti z prvního roku reálného provozu NFC plateb? Na co se můžete těšit. A pozor, chystáme soutěž!

Časopis MarketingSalesMedia ve spolupráci se společnostmi MasterCard, GE Money Bank, Wincor Nixdorf, Global Payments Europe za odborného přispění Sdružení pro bankovní karty a České bankovní asociace pořádá už druhý ročník konference Mobilní platby, konat se bude 10. října v novém konferenčním centru společnosti PricewaterhouseCoopers v Praze na Pankráci.

A na co se na konferenci můžete těšit? Samozřejmě půjde o mobilní placení. Ale nejen z pohledu zákazníka-spotřebitele, neméně důležitou roli bude hrát i to, co to znamená pro firmy, ať už banky, retailery, IT společnosti nebo dopravce. Bavit se bude ale i o dosavadních zkušenostech s mobilními a NFC platbami, které už i u nás nějaký ten měsíč běží v komerčním provozu.

Mezi přednášející bude patřit

  • Miroslav Lukeš
    MasterCard Europe
  • Rodney Farmer
    Global Payments Europe
  • Ondřej Hájek
    GE Money Bank
  • Michal Prázný
    Wincor Nixdorf

Každý den potřebujeme platit a každý den jsou desítky momentů, kdy držíme svůj mobilní telefon v ruce. Protože je každý potřebuje, otevírají dohromady nové možnosti prodeje, zábavy, vztahu s lidmi nebo sběru informací. Platby i mobily si čím dál více rozumějí a fungují společně. Chceme na konferenci představit současné trendy a příležitosti, které se nám teď i v blízké budoucnosti otevírají,“ říká Miroslav Lukeš, šéf společnosti MasterCard pro Českou republiku a Slovensko.

Konference Mobilní platby 2013
Pozvánka na konferenci Mobilní platby 2013

Vstupné na konferenci je 2 900 Kč, pro klienty partnerů a předplatitele společnosti Empresa Media 2 300 Kč. To není málo, ale budete mít šanci vyrazit na konferenci i zadarmo: chystáme pro vás soutěž o vstup na konferenci, sledujte naše sociální sítě: Facebook, Twitter, Google a Foursquare. Potkáme se?

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze