Apple Pay v ČR na spadnutí! iPhonem nebo Apple Watch poprvé zaplatíme již 19. února

2
Apple Pay v ČR na spadnutí! iPhonem nebo Apple Watch poprvé zaplatíme již 19. února
  • Jednou z prvních bankovních institucí, která novinku na českém trhu bude využívat, se stane Česká spořitelna
  • Mezi další instituce, které plánují nasazení, patří také Air Bank, Komerční Banka, MONETA Money Bank, mBank a rovněž služba Twisto

Podle posledních zpráv budeme moci platit pomocí Apple Pay v České republice již 19. února. Pro majitelé Apple zařízení to znamená nejen placení mobilním telefonem, ale také chytrými hodinkami Apple Watch. Zpráva pochází od portálu idnes.cz, který získal informace od důvěrných zdrojů, jež na implementaci Apple Pay na českém trhu pracují. Vše měl navíc údajně potvrdit i samotný Apple.

Jednou z prvních bankovních institucí, která novinku na českém trhu bude využívat, se stane Česká spořitelna. „Mohu potvrdit, že Apple Pay v tuto chvíli testují naši zaměstnanci a že chceme být v první vlně bank, které Apple Pay nabídnou v Čechách,“ uvedl Filip Hrubý, mluvčí České spořitelny.

Na některých místech v České republice se dokonce některým uživatelům podařilo službu již otestovat. Mezi další instituce, které plánují nasazení, patří také Air Bank, Komerční Banka, MONETA Money Bank, mBank a rovněž služba Twisto. Později tohoto roku by se měla připojit Creditas, ČSOB, Fio nebo Equa.

Diskuze ke článku
Mirek
Ceska sporitelna bude prvni? Tomu se ani nechce verit. To bude nejaky omyl.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze